Новий бренд VVbetter

Дрібні зморшки, пігментація, тьмяність шкіри та її нерівності. З такими проблемами шкіри щодня стикаються дуже багато дівчат та жінок. Певні компоненти у косметиці допоможуть їх вирішити. Наприклад, ніацинамід і вітамін С працюють з пігментацією, тьмяністю і нерівним тоном шкіри; пептиди роблять шкіру більш підтягнутою, блокують появу зморшок і не дають існуючим бути вираженими; центелла азіатська заспокоює почервоніння, подразнення та запалення, стимулює вироблення власного колагену, який відповідає за пружність нашої шкіри, а також зміцнює судини та підходить для чутливої ​​шкіри з куперозом.

Якщо поєднати такі компоненти разом, то ми отримаємо ефективний догляд нашої шкіри від корейського бренду VVbetter.

Догляд від VVbetter це засоби з найбільш затребуваними для вашої шкіри активними компонентами, які роблять її більш зволоженою, еластичною, сяючою, працюють з ознаками старіння шкіри (можна використовуватися від 25+), заспокоюють подразнення, освітлюють пігментацію та освіжають обличчя.

Відлущуючий тонер з AHA кислотами VVbetter AHA Boosting Toner поєднує в собі

◾гліколеву, молочну та саліцилову кислоти — для м’якої ексфоліації, яка підійде навіть найчутливішій шкірі.;

◾центеллу азіатську та прополіс — для заспокоєння шкіри, роботи із запаленнями та почервоніннями.;

◾гіалуронову кислоту та бета-глюкан — для зволоження та відсутності стягнутості шкіри після використання тонера.

 

Для ліфтинг сироватки та крему фахівці бренду VVbetter розробили комплекс TECA — це комбінація похідних центели азіатської (азіатічної кислоти, азіатикозиду та мадекасової кислоти), які відновлюють шкіру після пошкоджень і пілінгів, мають заспокійливу та ранозаживлювальну.

Для роботи з віковими змінами, підтримки пружності та еластичності шкіри корейський бренд VVbetter використовує комплекс пептидів та аденозин. Ніацинамід працює з пігментацією, освітленням шкіри та її тьмяністю, а також звужує пори та уповільнює старіння. Цераміди (кераміди) відновлюють захисний бар’єр шкіри, а бета-глюкан та гіалуронова кислота наповнюють шкіру вологою. Рослинні екстракти зволожують шкіру, працюють як антиоксиданти та захищають шкіру від передчасного старіння.

Бренд ретельно підбирає склади своїх засобів, покладаючись на їхню безпеку та ефективність, — навіть для чутливої шкіри.

Засоби бренду VVbetter створені для того, щоб щодня покращувати стан вашої шкіри і робити її більш пружною, сяючою, зволоженою. Освітлити пігментацію, впоратися з тьмяністю шкіри та її віковими змінами.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ЗАСОБИ БРЕНДА

0 0 голосів
Оцiнити
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментарiв
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі