Корпоративні подарунки

Не знаєте чим вже здивувати своїх колег на свята? Вибирайте унікальні подарункові бьюті-бокси з косметикою у ролі корпоративних подарунків.

Ви можете проявити свою вибірковість та фантазію, наповнюючи подарунковий набір усім асортиментом нашого інтернет-магазину. Якщо виникають питання, не знаєте, чим наповнити, що може підійти, тоді сміливо звертайтеся до нас за допомогою: ми підберемо універсальне наповнення.

Наш багаторічний досвід показує, що косметиці радіють абсолютно всі дівчинки, без вікових обмежень!

Приємним компліментом будуть зібрані кілька тканинних масок та крем для рук. Доповнюйте корпоративні подарунки співробітникам універсальними засобами для тіла, патчами, засобами для волосся, нічними масками для губ та іншими засобами.

Б’юті-бокси з косметикою стануть чудовими корпоративними подарунками до всіх свят: 8 березня, професійні (день бухгалтера, день працівників торгівлі, день працівників сфери краси), Новий рік, ювілей компанії.

З метою економії вашого часу ми вже багато років збираємо бьюті-бокси для корпоративних подарунків, враховуючи ваш бюджет. Вам треба буде проговорити його з менеджером, і ми підберемо для вас найкращі варіанти наповнення брендованих подарунків!

Термін виготовлення подібних корпоративних подарунків з логотипом займає до 5 днів: залежно від складності наповнення та упаковки.

Відправлення подарункових б’юті-боксів можливе по всій території України. Для Харкова є класна можливість забрати самовивіз із центру міста у нашому шоу-румі (Пушкінська, 5 навпроти ТРЦ Nikolsky). 

Дивуйте приємними брендованими подарунками, які виконані із турботою та запам’ятовуються.

Для замовлення та консультації пишіть зручним для вас способом:

 

0 0 голосів
Оцiнити
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментарiв
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі