Нова лінія по догляду за обличчям La Pause від La’dor

Один з найбільш популярних і результативних брендів по догляду за волоссям запускає нову лінію по догляду … за шкірою обличчя. Так, звучить трохи дивно і несподівано для бренду, який займається ВИКЛЮЧНО волоссям.

НОВУ ЛІНІЮ розробляють спільно з досвідченими фахівцями естетичної косметології і обіцяють домашній догляд, який нічим не поступається косметологічним процедурам. Поки в лінійку входять зволожуючі тканинна спа-маска і сироватка, які будуть активно зволожувати, заспокоювати і дарувати шкірі сяйво.

Одна з переваг тканинної маски — це тканина ліоцелл на основі евкаліпта, з якої вона виготовлена ​​і яка за дві секунди буде зволожувати шкіру. Друге — використання кипарисової води замість очищеної, а це значить — маска миттєво буде заспокоювати чутливу шкіру.

Сироватка повинна увірватися в життя вашої шкіри завдяки 51% рожевої води, гіалуронової кислоти, трегалозу, пантенолу, але дуже високі ставки робляться на натуральний суперзволожуючий засіб Сакран (полісахарид, виділений з рідкісної водорості Aphanothece sacrum). Сакран в 5 разів краще утримує воду, ніж гіалуронова кислота!

Говоримо ми про La’dor і його нову лінійку La Pause. Заявка у лінійки дуже висока, але у нас є сумніви, чи буде ця лінія новим хітом і результативною або це просто каприз бренду “а чим ми гірші, давайте теж запустимо догляд для обличчя”.

Як вважаєте ви?

p.s.

p.s. Чи буде у нас ця нова лінійка? Буде! Як офіційні дистриб’ютори La’dor, ми зробили передзамовлення і як тільки розпочнуться продажі — лінія до нас прилетить) і найцікавіше, тестувати і вирішувати бути чи не бути новій лінійці БУДЕТЕ ВИ)!

0 0 голосів
Оцiнити
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментарiв
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі