Ефективна косметика для чоловіків

У чоловіків найпоширеніший засіб в косметиці ー це пінка для гоління і лосьйон після. Але чи достатньо цього? Для цього варто розібратися, чи відрізняється чоловіча шкіра від жіночої. Можливо, чоловіки не старіють?

Чоловіча шкіра більш «товста» і «щільна», але в той же час є багатшою колагеном, ніж жіноча. Чоловіки пізніше зустрічаються зі зморшками, менш схильні до пігментації, але у старіння і правильного догляду немає гендерної ознаки. Правильний догляд за шкірою необхідний всім, навіть сильним і мужнім.

Корейці-чоловіки в цьому плані більш усвідомлені і користуються всім, що створюють косметичні бренди: від гідрофільного масла і пілінгів до сонцезахисного, BB-кремів і тінтів для губ.

Бренди випускають спеціальні лінійки для чоловічого догляду та зазвичай вони йдуть з позначкою “for men” або називаються Homme. Такі лінійки представляють обмежену кількість засобів: пінка для вмивання, тонер, крем або лосьйон. Можна зустріти тканинні маски і багатофункціональні засоби all in one, які замінюють відразу 3 етапи: тонер, сироватка і крем. Чисто чоловіча косметика виступає більше за легкість текстур, освіження, заспокоєння і контроль жирності.

Вся корейська косметика визначає себе як унісекс і підходить як хлопчикам, так і дівчаткам. Навіть амбасадорами лінійок і брендів нарівні виступають як чоловіки, так і жінки.

Ми вирішили зробити добірку засобів, якими можна сміливо ділитися з чоловіками. Врахували навіть витриманий дизайн баночок, щоб уникнути відчуття «рожевого кольору і це для дівчаток».

Пінками для вмивання користуємося 2 рази в день: вранці ー позбутися від жиру, що виділяється вночі, і частинок пилу, і ввечері ー прибрати накопичені за день забруднення.


 

Тонер допоможе зволожити і миттєво заспокоїти шкіру:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для тих, хто хоче підтримувати тонус своєї шкіри, ми підібрали сироватки:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Через те, що чоловічий епідерміс товще та щільніше, чоловікам більше підходять легкі і не дуже щільні текстури кремів, а також лосьйони і емульсії.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Патчі: для свіжого і відпочившого погляду.

 

Здійснюйте корисні покупки з розумом!

0 0 голосів
Оцiнити
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментарiв
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі