Новий бренд Mary&May

Вирішити певну проблему шкіри, познайомитися з різними активними компонентами та підібрати собі догляд за розумною ціною. Цим критеріям відповідає корейський бренд Mary & May.

В асортименті бренду є всі етапи догляду, незаперечною перевагою бренду є продукція, яка підходить для всіх типів шкіри.

Очищення:

 

Перший етап зволоження шкіри – тонер:

 

 

 

 

 

 

 

 

Особливу увагу бренд надає сироваткам. Саме вони вважаються найконцентрованішими засобами у всьому догляді. І бренд ідеально підкреслює їх важливість високою концентрацією активних компонентів і вирішенням різноманітних проблем:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для останнього етапу догляду можна вибрати

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Засоби бренду притягують своїми мінімалістичним та безпечним складом: не містять компонентів, які можуть нашкодити шкірі, спровокувати роздратування й алергічну реакцію. У своїх складах бренд не використовує парабени, сульфати, штучні барвники, мінеральне масло та інші. Всі інгредієнти в складі засобів сертифіковані EWG та безпечні для використання. Засоби бренду протестовані  дерматологами та визнані безпечними для чутливої ​​шкіри обличчя (виняток, особиста непереносимість певних активних компонентів).

Не зможуть пройти повз і ті, хто хоче бачити на своїх полицях косметику без жорстокості, тобто яка не тестується на тваринах.

Підібрати догляд можна навіть підліткам з проблемною шкірою:

 

 

 

 

 

 

 

 

Бренд Mary & May закохує в себе ефективністю, легкими приємними запахами засобів, комфортним відчуттям на шкірі та чистими составами за розумною ціною.

p.s. 

Нам приємно представляти бренд та мати в асортименті продукцію Mary & May.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ЗАСОБИ БРЕНДА

0 0 голосів
Оцiнити
Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментарiв
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі