Засіб для зняття макіяжу з очей і губ Illiyoon Fresh Moisture Lip and Eye Remover 100 ml

282.00 грн.

допоможе дбайливо зняти навіть водостійкий макіяж, не дратуючи ніжну шкіру навколо очей.

Немає в наявності

Повідомити про наявність
Термін придатності: до 2024.06,17 Детальніше про терміни придатності Артикул: 5142421 Категорія: Бренд: Illiyoon

Опис

Ніжний засіб для зняття макіяжу з очей і губ на основі цитрусів допоможе дбайливо зняти навіть водостійкий макіяж, не дратуючи ніжну шкіру навколо очей.

Продукт зроблений на основі масла кокоса, який допоможе розчинити макіяж, а Вітамін С з Екстракту юдзу, допоможе дати шкірі живлення, а так само освітлить її.

Японський цитрон юдзу – це гібрид мандарина і Ichang Papeda (ічангська папеда), виведений ще в Китаї в епоху династії Тан. Екстракт незвичайного тропічного цитруса юдзу (юзу, японський цитрон), вирощеного на екологічно чистому острові Чеджу без будь-яких пестицидів і хімічних добрив, містить в 3 рази більше вітаміну С, ніж лимон, забезпечує надійний захист від вільних радикалів, а також інших негативних факторів зовнішнього середовища. Зволожує і заспокоює шкіру, зменшує запалення і попереджає появу нових, підвищує пружність і еластичність шкіри, сприяє освітленню пігментації і розгладженню зморшок.

Екстракт звичайного женьшеню містить речовини, що володіють високою біологічною активністю – сапоніни, вітамін С і вітаміни групи В, холін, фітостерини, пектинові і смолисті речовини, солі фосфору, кадмію, алюмінію, заліза, кобальту, магнію, цинку, кальцію, натрію, калію. Надає омолоджуючу дію на шкіру, прекрасно зволожує шкіру, нормалізує водно-сольовий баланс. Експериментально доведено, що глікозиди женьшеня стимулюють процес ділення клітин епідермісу, швидкість якого значно зменшується в старіючої шкіри, позитивно впливають на синтез колагену дерми, зменшують набряклість. Завдяки вітамінам С і Е женьшень захищає від передчасного старіння.

Освіжаюча рідина для зняття макіяжу з чутливих ділянок шкіри ILLI Fresh Moisture Lip & Eye Remover заспокоює шкіру і дарує задоволення від процедури щоденного очищення, не залишає слідів липкості на шкірі. Швидко і ефективно розчиняє макіяж, захищає ніжну шкіру повік і губ – найбільш уразливих зон особи, від пересушування, створює миттєве відчуття свіжості і комфорту.

Дуже м’яко, але ефективно очищає шкіру, змиває водостійкий макіяж, очищає пори шкіри, не дратує чутливу шкіру очей і губ. Надає шкірі сяйво, забезпечує захист ліпідного бар’єра шкіри. Не залишає на шкірі жирної плівки, завдяки своїй легкій текстурі.

Засіб не містить штучних ароматизаторів і хімічних інгредієнтів, а тому не буде дратувати Вашу шкіру або викликати алергію.

100 мл

Підписатися
Сповістити про
guest
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі