Сонцезахисний флюїд для жирної та комбінованої шкіри Dr.Jart Solarbiome Fluid SPF 50+ PA ++++ 50 ml

690.00 грн.

забезпечує надійний захист від згубних УФ-променів, захищає від проникнення пилу та інших забруднень, допомагає зволожити, відновити і зміцнити захисні функції.

Немає в наявності

Повідомити про наявність
Термін придатності: до 2023.04.06 Детальніше про терміни придатності Артикул: 5141508 Категорія: Бренд: Dr.Jart+

Опис

Сонцезахисний флюїд DR. JART + Solarbiome Fluid SPF50 + PA ++++ – це гіпоалергенний флюїд для жирної та комбінованої шкіри, який забезпечує надійний захист від згубних УФ-променів і синього випромінювання (HEV-випромінювання), захищає також від проникнення пилу та інших забруднень, допомагає зволожити, відновити і зміцнити захисні функції шкіри.

В основі формули цього крему лежать оксид цинку і діоксид титану, що є фізичними «фільтрами» в боротьбі з УФ-випромінюванням. Ці два компоненти не проникають в шкіру, а, залишаються у її верхніх шарах, формують «дзеркальний щит», що відображає сонячні промені. Крем забезпечує захист від таких вільних радикалів як UVB-променів і UVA-променів. HEV-випромінювання, також відомі як синій колір, в порівнянні з UVB-променями або UVA-випромінюванням проникають в більш глибокі шари шкіри – в дерму, де знаходяться колаген та еластин – білки, що зберігають молодість і пружність шкіри. Завдяки своїй ультралегкій формулі та передовій технології фільтрів широкого спектру дії Solarbiome Fluid флюїд ефективно захищає шкіру навіть від небезпечного HEV-випромінювання.

Засіб має ультра легку, молочну текстуру, швидко вбирається і не залишає білого нальоту або липкості після нанесення. Є стійким до вологи і впливу поту.

Спосіб застосування: нанесіть засіб на очищену, тонізувану шкіру. Рівномірно розподіліть по поверхні обличчя. Рекомендується наносити засіб не менше ніж за півгодини до виходу на вулицю. Оновлювати кожні 2-3 години.

50 мл

Состав

Cyclomethicone, Purified Water, Zinc Oxide (CI 77947), Ethanol, Dibutyl Adipate, Titanium Dioxide (CI 77891), Polymethylsilsesquioxane, Butyloctyl Salicylate, Glycerin, Niacinamide, Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Bacillus Ferment, Micrococcus Lysate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Calamine, Caprylyl Methicone, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Dipropylene Glycol, Magnesium Sulfate, Triethoxycaprylylsilane, Aluminum Hydroxide, Glyceryl Caprylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Disteardimonium Hectorite, Caprylic/Capric Triglycerides, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Methylpropanediol, Polyhydroxystearic Acid, Isostearic Acid, Tocopherol, Ethylhexylglycerin

Додаткова інформація

Активні інгредієнти

,

Бренд

SPF-фактор

,

Тип шкіри

,

Стан Нове
Підписатися
Сповістити про
guest
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі