Крем для обличчя з колагеном FarmStay DR.V8 Solution Collagen Cream 50 ml

425.00 грн.

сприяє швидкому і глибокому зволоженню шкіри, Запобігає передчасному старінню шкіри, розгладжує дрібні зморшки і пом’якшує.

Немає в наявності

Повідомити про наявність
Термін придатності: до 2025.10.23 Детальніше про терміни придатності Артикул: 4929042 Категорія: Бренд: FarmStay

Опис

Крем для обличчя з колагеном FarmStay DR.V8 Solution Collagen Cream сприяє швидкому і глибокому зволоженню шкіри, роблячи її еластичною, пружною і підтягнутою. Освітлює шкіру і вирівнює її тон. Запобігає передчасному старінню шкіри, розгладжує дрібні зморшки і пом’якшує. Покращує епідерміс, надаючи йому гладкість і шовковистість.

Колаген дозволяє підтримувати пружність і еластичність шкіри, попереджає її деформування, сприяє розгладженню зморшок. Крім того, колаген має добру гігроскопічність, добре вбирає вологу і утримує її, що сприятливо позначається на внутрішньому і зовнішньому стані шкіри, а також запобігає появі шкірних заломів, викликаних сухістю.

Ніацинамід – потужний компонент для клітинного відновлення шкіри, підвищує її еластичність і бар’єрну функцію, освітлює і видаляє вікові плями, вирівнює текстуру і рельєф шкіри, сприяє стимуляції синтезу колагену і допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри, пом’якшує, зволожує, звужує пори, заспокоює, покращує мікроциркуляцію крові.

Вітаміни С і Е блокують вільні радикали, сповільнюючи процеси старіння і утворення зморшок.

Екстракт прополісу спрямований на насичення та захист шкіри. Прополіс відновлює гідро-ліпідний баланс, зміцнює захисний бар’єр і охороняє шкіру від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Також цей компонент відмінно бореться з лущенням і сухістю шкіри, живлячи і пом’якшуючи її. А антибактеріальна властивість прополісу дозволить запобігти появі запалень.

Екстракт алое надає потужну зволожуючу дію, знімає роздратування, лущення і почервоніння, сприяє загальному відновленню і загоєнню. Має противірусну, бактерицидну, ранозагоювальну дію. У поєднанні з іншими біологічними активними компонентами діє в синергізмі, посилюючи їх активність.

Спосіб застосування: нанесіть крем на очищену шкіру м’якими рухами подушечок пальців, дайте увібратися. Крем підходить для щоденного використання вранці і ввечері.

50 мл

Состав

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Ethylhexyl Palmitate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Niacinamide, Pentylene Glycol, Lupinus Albus Seed Extract, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Hydrolyzed Collagen, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Avocado Protein, Nymphaea Alba Flower Extract, Polyglyceryl-3 Distearate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Glyceryl Stearate Citrate, Adenosine, Dipropylene Glycol, Maltodextrin, Sodium Palmitoyl Proline, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Cetearyl Alcohol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance(Parfum)

Додаткова інформація

Вік

, , ,

Активні інгредієнти

Бренд

Основна дія

, , ,

Тип шкіри

, , , ,

Стан Нове
Підписатися
Сповістити про
guest
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі