Висококонцентрована антивікова освітлювальна сироватка Medi-Peel Peptide 9 Vitanol Ampoule Pro 30 ml

720.00 грн.

освітлює існуючі та перешкоджає появі нових пігментних плям, робить колір обличчя однорідним і сяючим, здійснює комплексний anti–age вплив на шкіру.

121 в наявності

Термін придатності: до 2026.09.20 Детальніше про терміни придатності Артикул: 5149437 Категорія: Бренд: MEDI-PEEL

Опис

Ампула Medi-Peel з ніацинамідом — ідеальний догляд для тьмяної втомленої з нерівним тоном, постакне, пігментацією, втратою пружності, першими/вираженими зморшками шкіри.

Вона освітлює існуючі та перешкоджає появі нових пігментних плям, робить колір обличчя однорідним і сяючим, здійснює комплексний anti–age вплив на шкіру.

В основі ампульної сироватки — ніацинамід у концентрації 20% (бореться з віковою/тією, що виникла внаслідок впливу УФ–променів пігментацією, постакне, ластовинням, підвищує пружність, еластичність шкіри), а також запатентований комплекс Vitanol Complex™, який включає:

9 різновидів пептидів. Покращують тургор, регенерують, нормалізують обмінні процеси в тканинах, омолоджують, стимулюють захисні функції епідермісу.

Аденозин. Регулює вироблення себуму, робить шкіру пружною, гладенькою, вирівнює та освіжає колір обличчя.

Ектоїн. Перешкоджає трансепідермальній втраті вологи — покращує стан сухої, чутливої ​​шкіри.

Пантенол. Пом’якшує, живить, прискорює загоєння мікроушкоджень, захищає від втрати вологи, запобігає фотостарінню шкіри.

Колаген. Стимулює синтез «своїх» волокон колагену, еластину, забезпечує глибоку пролонговану гідратацію, розгладжує зморшки, перешкоджає появі «свіжих» ознак старіння на обличчі.

Ретиналь – найефективніша форма вітаміну А, в 10 разів біологічно активніше активніше ретинолу, стабільний у складі засобів і не так схильний до окислення, при цьому практично не виявляє дратівливої ​​дії і значно комфортніше у використанні при чутливій та розацейній шкірі та на відміну від інших форм ретинолу має прямий антибактеріальний ефект при акне. Сприяє ущільненню та підвищенню пружності епідермісу, блокує транспорт меланіну в шкіру та зменшує активність меланоцитів, що утворюють пігментні плями, стимулює синтез усіх видів білкових сполук, необхідних для усунення зморшок.

Завдяки унікальній системі Vitamine Twice Cover у складі робочої формули Ampoule Pro активи рівномірно розподіляються, проникають у глибокі шари дерми — освітлюють, омолоджують шкіру зсередини.

У Ampoule Pro комфортна рідка консистенція — вона не жирнить, швидко вбирається, не викликає алергії, подразнення на чутливій шкірі.

Спосіб застосування: кілька крапель концентрату легкими масажними рухами розподіляйте по чистій тонізованій особі під час щоденного (вранці/ввечері) догляду, «закривайте» освітлюючу сироватку кремом з SPF.

30 мл

Додаткова інформація

Вік

, , ,

Активні інгредієнти

, , ,

Бренд

Основна дія

, , , ,

Тип шкіри

, , ,

Стан Нове
Підписатися
Сповістити про
guest
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі