Колагенова капсульна ампула з вітаміном C Meditime NEO Real Collagen C Capsule Ampoule 33 ml

789.00 грн.

активізує синтез власних колагенових волокон та стимулює обмінні процеси у шкірі. Має підтягуючу та ущільнюючу дію.

75 в наявності

Термін придатності: до 2026.05.21 Детальніше про терміни придатності Артикул: 5149427 Категорія: Бренд: Meditime

Опис

Продукт містить 76% низькомолекулярного колагену, який може глибоко проникати в клітини епідермісу, відновлювати пошкоджені еластинові волокна і зміцнювати тургор.

Капсульований вітамін С (3%) додатково прискорює клітинне оновлення, покращує колір обличчя, має високу антиоксидантну активність і блокує руйнівну дію вільних радикалів.

Інші активні компоненти:

Аденозин стимулює синтез колагену, підвищує пружність і щільність, запобігає появі зморшок.

Екстракт ікри активізує вироблення колагену, кількість якого з віком зменшується, повертаючи шкірі еластичність і пружність. Забезпечує активне живлення і омолодження шкіри, розгладжує мімічні і вікові зморшки і складки, підтягує овал обличчя.

Рожева вода заспокоює подразнену шкіру і знімає запалення, інтенсивно зволожує і утримує вологу, даруючи тонус і природне сяйво.

Комплекс пептидів відповідає за постійну регенерацію і оновлення клітин, має глибокий anti-age вплив, скорочує видимість зморшок і запобігає утворенню нових, стимулює процеси оновлення і регенерації, уповільнює старіння клітин.

Фуллерени — похідні вуглецю, які мають потужні антиоксидантні властивості. Фуллерени мають дуже маленький розмір, а їх структура нагадує порожнисту кулю, завдяки чому вони виступають своєрідним транспортом для активних речовин: «вбирають» корисні компоненти і проводять їх в глибокі шари шкіри.

Ампульна сироватка має гелеву консистенцію, при взаємодії з теплом тіла капсули починають танути і розчинятися. Миттєво зволожує і дарує здорове сяйво.

Підходить для сухої, нормальної та комбінованої шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість ампули на тонізовану шкіру. Завершіть догляд кремом.

33 мл

Додаткова інформація

Вік

, , ,

Активні інгредієнти

,

Основна дія

, ,

Бренд
Тип шкіри

, ,

Стан Нове
Підписатися
Сповістити про
guest
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі