Легкий зволожуючий крем Real Barrier Extreme Cream Light 50 ml

875.00 грн.

відновлює цілісність ліпідної мантії та зміцнює захисні функції, інтенсивно зволожує, заповнює нестачу вологи та пом’якшує огрубілі ділянки шкіри.

Немає в наявності

Повідомити про наявність
Термін придатності: до 2027.03.05 Детальніше про терміни придатності Артикул: 5149425 Категорія: Бренд: Real Barrier

Опис

Real Barrier Intense Moisture Cream Light – це легкий зволожуючий крем, розроблений для сухої та чутливої ​​шкіри.

Інтенсивно зволожує, заспокоює шкіру, знімає подразнення та усуває набряклість. Крем миттєво заспокоює шкіру, у якої порушено захисний бар’єр і яка стала чутливою до зовнішніх подразнюючих факторів: проточна вода, сухе повітря, холод, вітер.

Крем покращує стан шкірного бар’єру на 58%. Забезпечує миттєве внутрішнє зволоження шкіри на 4.9% після одноразового застосування.

Текстура, що швидко вбирається, не закупорює пори і миттєво підвищує зволоженість шкіри на 58%, забезпечуючи її глибоке зволоження. Забезпечує швидке та щільне вбирання без відчуття липкості. Рекомендується для тих, хто потребує зволоження та зміцнення шкірного бар’єру, хоче швидко зволожити дуже суху шкіру, потребує щоденного зволожуючого крему, який не викликає стягнутості шкіри, і хоче використовувати ідеальну основу під макіяж.

Унікальна технологія захисту шкіри під назвою MLE, в якій застосовується запатентований омега-керамід, забезпечує миттєвий ефект глибокого зволоження шкіри. MLE – Multi-Lamellar Emulsion умовно складаються з мікроскопічних крапель води та природних для нашої шкіри жирів – ліпідів: кераміди, фосфоліпіди, сквалан, лецитин, жирні кислоти. Плюс такої технології в тому, що структура засобу максимально наближена до будови водно-ліпідної мантії шкіри. Це означає, що наша шкіра легко сприймає засоби подібної текстури, оскільки вони вбудовуються в «прогалини» ліпідного шару як деталі конструктора та відновлюють пошкоджені ділянки шкіри, заліковують та прискорюють регенерацію.

Основні компоненти:

Сквалан захищає шкіру від втрати вологи, регулює шкірне дихання, гальмує раннє в’янення шкіри, знижує негативний вплив зовнішніх факторів.

Рапсова олія містить вітамін Е, фосфор, каротиноїди, жирні кислоти. Активно пом’якшує, живить та зволожує шкіру.

Мадекасосид має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар’єрних властивостей шкіри та утриманню вологи. Знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.

Пантенол 29,700 ppm, стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння та подразнення, має ранозагоювальні властивості.

Фітостероли стимулюють вироблення природного колагену 1 типу, зміцнюють міцність каркасу шкіри, зменшують руйнівну дію УФ-випромінювання, і, як наслідок, працюють проти пігментних плям. Стимулюють клітинний поділ. Вирівнюють тон та мікрорельєф шкіри.

Гіалуронова кислота. Стимулює синтез протеїнових білкових сполук для підтримки зволоженості шкіри та запобігає трансепідермальній втраті вологи, збільшує пружність шкіри, стимулює синтез колагену.

Алантоїн зволожує, пом’якшує шкіру, знімає подразнення та запалення, нормалізує вироблення шкірного себуму, звужує пори, прискорює регенерацію.

Токоферол (антиоксидант). Захищає шкіру від негативної дії вільних радикалів, контролює окислювальні процеси в шкірі.

Олії пачулі, шавлії, кардамону, римської ромашки, м’яти, ялівцю мексиканського – живлять, заспокоюють шкіру.Комплекс олій має яскраво виражені антисептичні властивості, знімає подразнення, прискорює загоєння запалень, розгладжує дрібні зморшки, зміцнює стінки капілярів.

Підходить для всіх типів шкіри, зокрема чутливої.

Спосіб застосування. використовуйте крем після очищення та тонізування шкіри. Підходить для щоденного застосування вранці та ввечері.

50 мл

Додаткова інформація

Вік

, , , , ,

Активні інгредієнти

Основна дія

,

Бренд

Тип шкіри

, , , ,

Стан Нове
Підписатися
Сповістити про
guest
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі